forum:
forum
5. října 2010 v 19:24
bernie
secu to je škoda, zrovna tohle jsou zápasy pro tebe :-(
5. října 2010 v 19:09
adamek
no tak můj stav,no já nebudu radši komentovat včerejší zápas,zase bych se nasral!takže zatím kotník drží je to lepší jak po spilu ale pořád v tom křupe a bolí,záda mě bolí jak svina,nemůžu pořádně zvednout pravou ruku,a při otočení těla v pasu mě šílene střílí bolest přes celou páteř až za krk
5. října 2010 v 17:39
security
mě včera nepotěšilo pajo víc věcí, jak předvaděná hra první dvě třetiny, tak Adámkův stav po špíle a to že sem se nedostal na led ale to beru, byl sem navíc.
Jo a v neděli nemůžu dojít, sobota i neděle mám šichtu
5. října 2010 v 14:59
paja
No, koukam, ze kapitana jste moc nepotesili, to neni dobre panove ... verim, ze nad tim popremyslite, hrajeme pro sebe a chcem neco dokazat, tak si to nekurveme blbostma! No TIKO bude jiny kafe, podle jejich vysledku ...
5. října 2010 v 13:38
bernie
V neděli Raveni nemůžou, tak je přátelák s BLACK BEARS, sraz klasicky 13:45
5. října 2010 v 11:57
bernie
Vážení ke včerejšku,
1) to bylo naposled, co sedíte v hospodě před zápasem , všichni budete v kabině nejpozděj 25 minut před zápasem, platí to i pro treninky!!! na led se pujde vždy v začátek zápasu, nikdy né později. dělám to zadarmo a vy tady devalvujete mou dobrovolnou práci, jinak budou pokuty
2) nemám potřebu na amatérským hokeji chodit někoho kontrolovat, co chlemtá před zápasem, tady si všichni sáhněte do svědomí, pokud z někoho ucítím chlast, půjde se rovnou vyslíct, klidně může hrát jak ovečkin
pak z těchto výše uvedených důvodů plyne to, že DVĚ TŘETINY HRAJEME A BRUSLÍME JAK LEMRY!!!!
s tímto přístupem neporazíme ani Mamuty, kteří se slezou v šesti lidech kurva!!
A ještě jedna věc, nehučte na mě, ať řeknu v době zápasu tomu útočníkovi, že se nevrací, nebo druhýmu, že nenahrává.... mám dost starostí sám se sebou abych ukočíroval střídání obrany, rozhodčí a čas.
Tohle si musíte vyříkat po každým střídání mezi sebou, to prostě já nezvládnu.... to je vaše souhra situací co plynou z děje zápasu.
Včera večer to bylo pro mě hodně velký zklamání pánové... a to v mnoha směrech!!!
Tak mě neserte a nepokoušejte..... jedem dál kurva, nejsme žádní posranci!
5. října 2010 v 07:12
bernie
ohledně včerejška něco sepíšu během dne...
5. října 2010 v 07:12
bernie
Vám proti TIKU, nemůžu prostě dojít z rodinných důvodů.
5. října 2010 v 00:36
paja
Be, cemu budes 13.10. doma fandit?
4. října 2010 v 19:13
Gomak
Be: me to bylo hned jasný, proto jsem přispěchal na pomoc
4. října 2010 v 18:23
pepee
pajo jeste k tem dresum...s tim cislem sem to myslel presne jak rikas, kdyz by se dalo dopredu tak to zrusit z tech rukavu, a nebo to dat na rameno, tak jak je to na repre dresech na MS nebo OH (ne na loket jak to mame ted my)
4. října 2010 v 17:45
adamek
gome nebud chytrej beru si z nej priklad...a mlcim:D
4. října 2010 v 16:42
bernie
gome, díky že jsi mi poradil jak se to píše, byl jsem do teď uplně v prdeli
4. října 2010 v 16:28
security
4. října 2010 v 15:55
Gomak
jo a vezmu jen bílou sadu náhr. dresů, jelikož je to těžký a soupeř má zelené
4. října 2010 v 15:52
Gomak
Be: píše se to Squash
a vůbec všichni jste lemry simulantský, vemte si příklad s Hlavsona
4. října 2010 v 14:17
security
seru na vás hattrick!!!
Jasný neboj bé a ATP
pomůžem
4. října 2010 v 13:46
bernie
já mám ze skvoše zas nabóraný koleno, takže bránit už odpředu - nebo raděj vůbec nevyrážet do útoku
4. října 2010 v 13:42
adamek
be to není srdcar ale magor!jinak pánové dnes pozorně ze zadu,musíte mě pomoct,mám porouchány pravý koleno a levej kotník!takže uvidíme ale musíte zuřivě pomáhat mě zezadu dík a večer čaj
4. října 2010 v 13:18
bernie
volal hlavson že dojede :) ... sehnal plexi - to je srdcař kua!!! :D