forum:
forum
8. října 2010 v 08:29
bernie
mně je jedno chlapi co děláte před zápasem, ale pak si to dělejte sami, když vleze duffy do kabiny a prohlásí, "ty vole, kdybych si dal ještě jedno, tak už ju mám", dalších 5 lidí dojde 15 minut před zápasem, včetně golmana, kterej jde na led 3 minuty před tím, než pískne rozhodčí....
já za svou dobrouvolnou práci pro tým taky nic nedostávám, ani když jedu na poradu před sezonou. bohužel, jedním z důvodů, proč se dnes rozvádím je i to, že jsem dával přednost hokeji před rodinou a dneska vím, že to byla chyba....
amen
8. října 2010 v 01:33
paja
Ady, sorry, ale co se tyce toho, ze by mel kapitan resit na stridacce ve, to ses fakt mimo, pletes si kapitanas trenerem, my zadneho nemame, ale to neznamena, ze to bude delat kapitan, to fakt nejde. Bud to dela clovek, co nehraje - trener, nebo si to poresi mezi sebou utocnici a mezi sebou obranci. Tak to je, kez bychom meli trenera, bylo by to jiny .... otazkou je, jak dlouho by s nama vydrzel. Pivo pred spilem, k tomu se nehodlam vyjadrovat, jen rikam, ze ja bych si ho fakt nedal, ale kazdyho vec. A to ze ti Ady nikdo k pivu pred spilem nerikal nic loni, neznamena, ze ti k tomu nikdo nic nerekne ted, kdyz ta hra vypada jak vypada. Mozna ani tak nejde o to pivo, jak o tu pulhodinu v satne, ale to je asi moc, chtit, aby kdyz si to clovek plati, mel tu disciplinu a byl tu pulhodinu pred zapasem s masaftem. A i kdyz hrajem pro zabavu, tak asi nehrajem proto, abychom prohravali, takze si myslim, ze by nebylo vubec spatny neco malicko tomu obetovat. Ale zalezi na vas, jestli chcete neco dokazat sobe, nebo jinym a nebo jestli se jdete jen tak vyprdet, ale na vyprdeni nevim jestli je dobry hrat soutez jako BHL.
7. října 2010 v 23:09
adamek
jasny gome ja bych to uz dal neresil udelal caru za tim spilem,a hotove kdyz budem chtit zajdem si pred spilem na kafe pokecat a pod a budem 30minut pred v satne,a bez piva..
7. října 2010 v 22:43
security
já v neděli taky nemůžu, ve středu můžu ale upřímně nechce se mi v té kose sedět ve výstroji na střídačce...
7. října 2010 v 22:29
Gomak
Jo hoši omlouvám se, ale v neděli na přátelák nebudu, mám rodinou sešlost.
7. října 2010 v 22:28
Gomak
Zdar k níže popsaným věcem se vyjadřovat nebudu. Jak lemry jsme hráli hlavně proto, že v kabině se máme před špílem nabudit a ne tam sedět jak lemry a kydat o sračkách nebo po sobě řvát. Další důvod je, že musíme hrát rychlé střídání, jak ve třetí třetině max. 30 vteřin naplno a střídat, ne čekat, teď dostanem puk a pojedem dopředu. Dále když berni dá do placu sestavu, tak by neměli nejmenovaní hráči mektat " když budu hrát centra, tak si nebudu moct vyjet dopředu" atd.. . S tou knajpou má Berni kluci pravdu, příště když budem chtít jít na kafe, nebo si sednout a pokecat, tak pojedem dřív, ale budeme půl hodiny před špílem v kabině OK a bez toho piva se taky obejdem.
7. října 2010 v 20:59
adamek
davam tomu 50%
7. října 2010 v 20:59
adamek
a jinak nevim jak budu schopnej ve stredu odchytat zapas!
7. října 2010 v 20:26
adamek
poky na zápase jsi nebyl tak nevíš s prominutím ani hovno!to že si jdu na pivo tak ať když to poseru,tak fajn poucim se!ale že to nikomu minulou sezónu nikomu nevadilo a najednou jo?to mě vysvetli?tys tady nebyl tak nevíš kdo co udělal za chybi a ten kdo je dělal v hospodě nebyl a pivo si nedal!tak nemudruj prosímtě!
7. října 2010 v 18:42
poky8
Kurva chlapi, sice jsem tam nebyl, ale podle toho co čtu, tak se nestačím divit. Musím se zastat bernieho a to ve dvou věcech.
1, Je opravdu nutný chodit před zápasem na pivo? Opravdu to ke svýmu životu potřebujete? Je pravda, že jsme amatéři, ale pokud to má mít trochu úroveň a smysl, tak aspoň tu půlhodinu před zápasem se chovám jako hokejista a jsem s týmem v kabině. A můžeš chytat nabo hrát jako bůh, ale tohle se prostě nedělá, pokud to není vyloženě nějakej sranda match. Trocha morálky a respektu ke kapitánovi a týmu nikoho nezabije, i když to může některý lidi bolet.
2, Ohledně toho kdo má chodit na led a kdo má "trénovat", tak tady seš úplně mimo Adámku. Já si to zkusil jeden zápas a šla mi z toho hlava kolem. Zkus si představit sebe, že bys při zápase něco takovýho dělal. Tři lidi na tebe zároveň mluví, jeden se ptá, co má dělat, druhej nadává tobě, třetí si stěžuje na osmýho, že je častěji na ledě. Pokud by měl bernie dělat všechno to, co ty tady navrhuješ a ještě u toho chodit na led, tak by se posral tam a zpátky, stejně jako každej jinej. Tohle si chlapi musíte říct pokud možno před zápasem nebo o přestávkách. V průběhu hry na to není vůbec čas. Nejsme malý děcka a bernie není na té střídačce sám.
Kurva jsme dospělí chlapi, tak se tak chovejme. Loni bylo taky pár takových zápasů, ale do příště jsme se poučili, tak doufám, že to bude i teď. Lovu zdar!
7. října 2010 v 18:19
security
Áďo co se ti stalo? Takovej román od tebe nepamatuju
7. října 2010 v 17:42
adamek
aspon si nikdy nic nikomu nerekl,tak proc ted?protoze se nevyvedl jeden zapas?hrali jsme jak lemry??no booze stane se,jedem dal..tak proc unahleny zavery??
a to je muj pohled na vec, ze at na tebe nehulakaji ze mas rict tomu a tomu to a to,tak jednou jsi kapitan a kapitan by mel na stridacce rict,kurva utocniku(jmeno toho kdo se nevraci) vracej se nebo si bez sednout na lavicku a pujde misto tebe nekdo jinej,ty jako kapitan bys mel mit hlavni slovo na stridacce,od toho to C na dresu je,a to ze mas co delat se sebou a stridanim obrancu fajn chapu,ses bek,ale kdyz ti rekne treba gom ze ten se nevraci a podobne,tak ty jako ten vudce tymu bys mel jit za tim hracem a rict mu to....a ne mezi sebou si to kluci rict muzou ale ty jako ta vudci postava na stridacce bys to mel resit,tohle si myslim ja ze by mel kapitan delat..a neurazej se nenadavam ti,nezhazuju te a nic podobnyho jen rikam svuj nazor a co sem chtel zdelit za poznatky...takze cao
7. října 2010 v 17:35
adamek
tak mam trochu casu...trosku zhodnotim muj nazor na zapas...
tkaze z brany jsem toho videl vcelku dost,spis teda celej spil,vsichni,rikam vsichni to vzali strasne laxne nevim cim to jestli pozdnim spilem,nebo nedokazu odhadnout,ale ze v prvni tretine vystrelime tak maximlane 10x na golmana mozna ani to ne , a to s razanci ze by se na to vysrala i mucha.coz o to stalo se,zapas byl vcelku dost ospalej pomalej z naseho pohledu,a kazdej hral na hovno...kazdej myslim kazdej,bylo tam par hezkych akci ,ale hodnotim celek...
bekove nechavali ujizdet hrace,dorazet,z cehoz byl prvni gol,druhej a vicemene i treti ale to tim ze posledni 2 ujeli...tohle se stavat nesmi i za cenu faulu se musi ten borec srazit,je jedno jak je jedno cim ale k tomuhle nesmi dojit!!!druha tretina byla ve stejnym duchu jako prvni...treti tretina byla dobra,uz sme zacali strilet a davat goly a hrat ale bylo to uz pozde...
a ted abych ti be oponoval to cos napsal..: kdyz to vezmu konkretne,tak tys v hospode nebyl a stejne si hral jako lemra,tak me to vysvetli cim to je??nechci te urazet jen se ptam,protoze tento sport delam pro zabavu,nedostavam za nej penize,platim si ho,a chci se bavit uznavam ze jsme prisli pozdeji do kabiny nez normalne,uz se to nestane,ale kdyz pises ze z tech duvodu ze sedime v hospode a dame si pivo pred zapasem,tak hrajem VSICHNI jak lemry a to si dali pivo 3lide z tech vsech co hrali zapas,a z toho jsme byl jeden ja.a promin chytal jsem jak lemra???
kdybych dostaval penize za to ze hraju tak budu klidne hodinu pred zapasem v kabine hodinu a pul pred zapasem si pujdu zabehat a roztahnout se,ale nedostavam,je to amaterska soutez,kde hrajeme teda aspon co ja vim vsichni pro zabavu a pro radost z tohoto sportu!!!takze jestli si pudju dat pred spilem pivo nebo ne,je moje vec,i kdybych si ho dal doma tak co??to ze se nevyvedl jeden zapas tak se svet nezbori ,pokud sis nevsiml tak jsme chodili uz celou minulou sezonu pred spilem na pivo a byl to problem??nebyl...aspon is nikdy
6. října 2010 v 20:10
Hlavson
tak to vypada ze jsem v nedeli v brne, takze se v nedeli prijedu sklouznout na trenalek :)
6. října 2010 v 11:17
pinda
ten zapas v nedeli bude mazec.Mam tam nevirizeny ucty.Jo a uz zacnu promenovat sance.
6. října 2010 v 00:17
adamek
kua v nedeli...
6. října 2010 v 00:16
adamek
nez blede spis vubec...
6. října 2010 v 00:16
adamek
panove v nedeli to semnou vypada blede...a zapas ?no nevim teda...to jen pro info ..dobrou
5. října 2010 v 22:07
papundekljunior
možná bys be mohl určit někoho z utočníku já bych navrhl třeba goma kterej by řešil střídání utočníku pač jak říkáš všechno stíhat nemužeš
5. října 2010 v 20:21
security
bé já vím ale bohužel...