forum:
forum
25. června 2011 v 11:38
vita
mě by se zamlouvalo jít někam zaběhat pak fotbal.
Papu: ne každej má brusle na inline
Ale jde o to, aby to někdo nezačal zařizovat a pak nás tam došlo třeba jen 5. Možná bysme to mohli řešit příští rok třeba už v únoru a ne na konci června
Když jsme u toho tréninku: měli bysme ze začátku sezony zkusit na trénalu přesilovky a oslabení + vyjetí ze třetiny. To si myslím nikdo netrénuje a když bude každej vědět kde ma ASPON stát a pohybovat se, tak máme náskok proti ostatním. na každým tréninku třeba 15-20 minut. CO VY NA TO?
24. června 2011 v 23:33
papundekljunior
co takhle inline ??? mužem si jít zajezdit k olympii docela dobrý a nebo si pronajmout plochu na uvoze mohla by to bejt docela sranda :-) jednou za život se má zkusit všechno :-)
24. června 2011 v 19:53
brambora
be ja bych ten spining zkusil... Pokud me z toho neklepne tak bych chodil i pravidelne
24. června 2011 v 18:51
Gomak
Ja jsem za Zalldy, jestli to dohoká, tak 2x si jít zaběhat a pak fotbálek jako strečing, OK
, Chtělo by to zřídit nějakou přihlašovací schránkuči na forum, s termínama, aby bylo vidět kolik bude lidí.
24. června 2011 v 18:13
paja
No, tak koukam, ze kazdej ma svuj nazor a asi neco kolektivniho zrealizovat nepujde, skoda .... jak videt, trener fakt chybi, protoze 20 lidi 20 nazoru a neustoupi ... Uz vidim, jak kazdej bude "trenovat" individualne a z ledu poleze s jazykem na veste po 5 minutach ...
24. června 2011 v 17:39
zallda
tak jo no tak můžeme klidně do lesa byl to jenom navrch že až bduem mít odběhaný tak si můžem rovnou zahrát fotbal měě je to jedno kde. ale nemám naladu jezdit kvuli par kilometrům někam do bystrca. to říkam předem. klidně na lesnou nebo na stezku do komarova ale nepojedu přes celý město.
24. června 2011 v 15:15
jura
24. června 2011 v 15:05
zallda
chodil bych běhat k nám za zakladku je tam uplne novje povrch a behani bude asi zadarmo jinak je tma umela trava aji na fobal. a kdyz by nebylo volny to tka je vedle betonovy hriste fotbalovy. velky. je to na _ZS novolišenská - v lisni
24. června 2011 v 11:22
Emanuel Bacigala
budeme chodit pravidelně na zahrádku na pryl
24. června 2011 v 07:04
bernie
ok, skupinově spinning nebude.
dejte návrhy teda kdo co může zařídit. jinak se sejdem až bude led.
23. června 2011 v 22:40
Gomak
Jo tour de Budějovice jsem taky už zavrhl, jelikož na to nemám čas ani dovolenou
Jak jsem říkal, já jsem pro pohyb zdarma (běhání, fotbálek) a rad si ušetřím peníze na sezonu.
23. června 2011 v 19:22
vita
zdar! Mě se taky nechce do spinińgu. Raději bych preferoval běh a fotbal. Co se týká běhání, tak v Líšni na ul. Masarova je základní škola a tam je ovál, uprostřed travička. Dalo by se tam běhat sprinty i vytrvalost a hrát i fotbálek. Je to tam vždycky odpoledne otevřený ZDARMA. nevím teda jak přes prázdniny, ale zjistil bych to. Pokud by byl zájem. Jinak ještě za Lídlem (taky v Líšni, poblíž Zetoru), je hřiště na fotbálek a myslím i basket a tenis, s nějakým umělým povrchem. Mohl bych se tam zeptat na cenu atd. Jinak co se týká Budějovic, tak si myslím, že nám to nic nedá. Letní příprava by měla být dlouhodobá než se jednorázově "zničit".
23. června 2011 v 19:10
papundekljunior
ja bych bral ty budejice jak tenkrát navrhoval gomák co gome ???
23. června 2011 v 16:52
jura
to víš pajo já sem ze staré školy. ale souhlasím že na fýzu dobrý.
23. června 2011 v 12:17
paja
juro, to neni nici salek, simulovat jizdu na kole v mistnosti....
Ale je to pomerne dobrej zpusob jak nabrat fyzicku, no.
23. června 2011 v 09:05
zallda
Jezis sám mužem 2 za měsíc kolo a pak 2 běhat do lesa to je takovej problém. Ale musíme všichni společně ne jeden to a jeden to a fotbal může být dobrovolnej. Stejně nikdo nic neděláte přes prázdniny za sport aspoň většina tak jít se vypotit a pokecat není špatný ne.
23. června 2011 v 09:01
jura
pajo to s tebou souhlasím, v kolektivu je to vždy lepší člověk se víc donutí, ale prostě spining taky není můj šálek kávy, ale umím se přizpůsobit.
23. června 2011 v 07:26
bernie
Poky by mohl domluvit ten fotbálek ;)
Já se do ničeho nezažral, taky mě to extra nebaví. Ale je to způsob, jak dostat rychle do plic a noh trochu objemu. Hotové...
23. června 2011 v 03:35
paja
juro, sucha priprava neni od toho aby te extremne bavila, ale aby ti pomohla se pripravit na sezonu (kazdej vi jak na tom je). Spinning je podle me dobrej zpusob, jak to "dostat do noh" s co nejmensim rizikem zdravotnich problemu (klouby, urazy, ...) Vzal bych to jako zaklad a kombinoval to treba s tema inlajnama (nepotrebujes shanet hriste, ale iniciativa je vitana) a ostatnima aktivitama. Vsichni vite, ze prinutit se do samostatneho treninku je problem, mnohem lepsi je to ve skupine.
22. června 2011 v 20:13
jura
berni to je v poho, prostě ta suchá musí bejt kombinovaná, někdo radši běhá někdo radši jezdí na kole, ale abych jezdil jenom na spining to se mi nechce, chce to namíchat. Bernie vím že ses do spiningu zažral, ale vnucovat ho ostatním nemusíš a myslím že lidi na to nenalákáš. Prrostě to chce trochu promíchat. zkusím se domluvit s kámošem co to má vystudovaný aby nám něco nachystal.