forum:
forum
26. října 2010 v 21:35
paja
jo a nezapomen si pro ty nove hokejisty domluvit dresy treba od tech co nepojedou
26. října 2010 v 21:35
paja
Ado, tak ja pojedu, jak sem rikal, ale musis pockat az se potakme, penize mam u sebe
26. října 2010 v 21:33
paja
papu, to mas spis obavu ze budeme tak ztmeleni, ze nebudeme vedet jak vypada puk
26. října 2010 v 21:10
papundekljunior
no tak určitě 5 zápasu je dost na dva dny dokonce aj na profíky si myslím :-D a jako tým tam pájo pojedem at pojede kdokoliv páč jestli se nemýlim tak hrajej první špíl až v sobotu a dojedem tam v pátek takže tým se stmelí takže žádnej strach :-)
26. října 2010 v 18:57
adamek
btw:jak chceš pajo,ale rozhodni se brzo ať vím kolik míst a lůžek objednat.no a jinej tým jak se to vezme pokud bysme jeli jen jako tým fc,tak jet tam v 10lidech a odehrát za den třeba 3spily a druhej den to stejný tak je mě jasný že by hodně lidí druhej den byli unaveni na turnaji kde hraješ oba dny po sobě a to minimálně 5zápasu je v 10lidech trosku zahul a myslím že nejsme profici abysme to odehráli bez únavy a s lehkostí nebo se pletu pánové?
26. října 2010 v 18:51
adamek
zaldo oka oka v klidu,číslo 721574855.tím pádem mě dej vědět co nejdřív,pak to bude tím pádem u tebe o 300kč levnější:)
Pajo,chci to ze 2důvodů,první protože ten kdo zaplatí tak je pravidlo že prostě jede,protože už do toho dal love.a druhej protože je to před vánocema a hodně lidí by pak nemělo peníze na ten turnaj pac by se vycinkali na dárcích a pak by neměli a nejeli kdyby to nebylo těsně před vánocema tak bych je nechtěl takhle dopředu to je logicky.a aspoň mám přehled kdo chce jet a pojede na sliby pojedu a týden před odjezdem mě řekne nejedu nemůžu jsem už starej a narychlo shánět náhradu je těžký.
Be já nejsem hroch ale tučňák:)
26. října 2010 v 18:33
bernie
aďa je HROCH
26. října 2010 v 18:03
paja
Ady, jasny, sice uz tam pak jede jinej tym, ale to je fuk
Premyslim, jestli pro me ma cenu tam jezdit, 3 golmani na tech par zapasu ...
Ono je taky mozny, ze nekteri lidi nechapou, proc to platit 2 mesice dopredu, ale zas na druhe strane chapu te, ze to chces.
26. října 2010 v 17:21
zallda
adamkuz ja ti chtěl dát v čtvrtek prachy semnou určitě počítej! ale este ti upresnim to spani nevim jak protoze mozna budu bydlet u stryca! tak kdyztak me napis este telefon sem dik:)
26. října 2010 v 14:50
adamek
pajo myslím že bude potřeba,promiň ale když mě řekne 15lidí že jedou a věděli do kdy mají dat peníze,a někteří nemůžou tak mám zaplacených 6lidí a z toho 2gólmani,plus krtecek a jura a papu,ti mě sami osobně řekli že mě to dají později.takže to mám teď 1lajnu a 2gólmany.a pomoc netřeba?vím jak to dopadá všichni řeknou jedu a pak to dopadne jak na hokejbal kde řeklo 18lidí že jedou a jelo nás 9a 2gólmani,takže promiň ale pár lidí vezmu co hraji hokej.
26. října 2010 v 14:40
paja
jojo, Bernie, ja mam rymecku, takze ja ne, ale brambu ma natrenovany nuly
26. října 2010 v 14:38
paja
Ady, no, myslim, ze do Plzne hokejova vypomoc netreba. Jina vypomoc je jina vec
26. října 2010 v 10:22
adamek
ano souhlasím:)hlavně s prvním jménem:)
26. října 2010 v 09:50
bernie
aspiranti na vyškrtnutí ze soupisky pro BHL
DAN MEZNÍK
EVŽEN - zranění do konce sezony
veselý petr - bez komentáře
polák alois - byl jednou na trenálu
klučina
a hned bude flek pro případné posily
26. října 2010 v 07:56
bernie
takže kdo bude chytat, když Pája má rýmečku?
26. října 2010 v 01:05
adamek
tak pánové ve čtvrtek na 100%budu chybět.takže držím palce,a teda jen pro info do plzně jsem na 80%sehnal takovou menší hokejovou výpomoc pár hráčů:)
25. října 2010 v 00:52
Hlavson
zdarec borci, vypada to se mnou blede, leze na me angina, nebo spise uz ji mam, takze tento tyden se mnou nepocitejte ani na trenal a ani na zapas. vitas
24. října 2010 v 20:41
security
takže Gome určitě velmi dobrá úroveň
24. října 2010 v 12:33
Gomak
Vemu dneska kamoša na trenal. Má úroveň tak Secua ci Hakina, ale to neva, ať nás zas není 9.
24. října 2010 v 12:24
security
nebůůůůl furt