forum:
forum
7. prosince 2010 v 13:58
poky8
Chlapi, jak to bude s ledama od 20. - 29.12.? To budu v ČR. Pak se vracím okolo 20.1. bych tak nějak řekl...
7. prosince 2010 v 13:15
bernie
7. prosince 2010 v 13:12
Emanuel Bacigala
Be myslíš Vladimíra? .....hm ..... dobrá volba
7. prosince 2010 v 11:27
bernie
když růžu v neděli ukecáme, tak bude na pondělní zápas. moc se mu ale nechtělo. teď to bude soda. 3 ledy v průběhu 4dnů.. tak si namažte pod koulenama
zítra pořeším sestavu a ve čtvrtek ju písnu sem.
7. prosince 2010 v 09:18
adamek
a to snad vadi pajo ze budes chytat kdyby bylo 6lidi???aspon si zachytas ne???a vysvetleni??no rikam radsi mlcet o nejakem rozluckovem zapase!!!!
7. prosince 2010 v 02:33
paja
bernie, to asi partyzan nestihne spil, co?
7. prosince 2010 v 02:31
paja
Ady, o cem bych mel mlcet, neni to snad pravda? cekam vysvetleni
7. prosince 2010 v 02:30
paja
solni, tam zrovna posledni trenink nas byly 3 petky skoro (bohuzel spis vyjimecne, takze priste mozna dostanes i pozvanku
), ale zapas, to je jina, to vis, je to daleko (celych 18,8 km), vsedni den a jeste tak pozde vecer (19:30)
7. prosince 2010 v 02:27
paja
Ady nestras, nerikej ze budu chytat a bude nas 6 celkem
pri te tendenci to na 6 lidi skoro vypada
7. prosince 2010 v 00:36
adamek
no pajo kor o tom bych radeji mlcel jo??? jinak nevim jak budu ok ve ctvrtek od minuleho spilu se me drzi nejaka nemoc a ne a ne ustoupit,takze nevim jestli to nejak prebiju nebo ne..jen pro info....zatim to ale vypada spatne :(
6. prosince 2010 v 23:21
Solnicka94
kdyby vás někdy bylo málo na trénink, tak klidně dojdu, ať to udejcháte
doufám, že ste mně moc neutekli
ale fakt, stačí říct...
6. prosince 2010 v 22:18
paja
uz se tesim kolik budeme mit najednou hracu na konci sezony
pred rozluckovym spilem .... panove, zamyslete se vsichni, prosim.
6. prosince 2010 v 16:31
papundekljunior
já nevím ale řek bych že be má pravdu a nejde jenom o tebe pepe kašle na to víc lidí na zápase nás bylo 8 poprve na trenálu to bejvá celkem pravidelně tak kde je ta chyba ???
6. prosince 2010 v 12:43
pepee
ja sem nedal prednost kalbe, kalba byla v sobotu vecer...
prijde me jak kdyby vsichni chodili bez jedine absence az na me.
6. prosince 2010 v 12:16
bernie
pepee - ale to je přesně ten problém. musíš si ujasnit co chceš. sám víš, že jsi byl na jednom tréninku za poslední měsíc. snažil jsem se ti to naznačit slušně minule na zápasu, dal si přednost kalbě, tak já dám přednost ve čtvrtek těm co byli trénovat. podle mě je to fér...
Nebo chci po Vás moc, 4 hodiny týdně?
6. prosince 2010 v 11:08
Emanuel Bacigala
pardon čtvrtek
6. prosince 2010 v 11:08
Emanuel Bacigala
6. prosince 2010 v 11:04
pepee
nevim jak vydedukovals, ze chodim na trenal, jen kdyz hraje kometa doma, to je proste blbost, a napr. minulej tyden sem nebyl na trenalu a ani na komete, duvody psat znovu nebudu...
to ze sem se vykalil je opravdu blbej duvod, a kdybych se mohl svest treba s Ivosem, tak dorazim s nim.
rad bych, abys pochopil, ze na to nekalim, ale mam spoustu dalsich aktivit (a kdo nema, ja vim) tak se to snazim co nejvic skloubit, to je cely
6. prosince 2010 v 10:53
bernie
základní otázka totiž je, PROČ může 6-8 lidí chodit pravidelně a dalších 12 dle toho, jak se jim to hodí...
6. prosince 2010 v 10:38
bernie
pepo - sorry, ale poslední měsíc na to neuvěřitelně "kalíš" a chodíš si dle toho, jak se to hodí tobě, ne jak potřebuje manšaft. Nejdřív si sedni a přeber si sám co chceš. jestli máš k týmu nějakou zodpovědnost, nebo budeš chodit jen když hraje kometa doma....
To že se někdo omluví kvůli práci, nemoci, popřípadě rodině chápu, ale když se vykalíš, vysereš se na trenál kluky), tak nemůžeš čekat že to já budu tolerovat a z toho důvodu nebudeš hrát mistrák. Je jenom na tobě jak se k tomu postavíš... nic osobního v tom není.
to platí pro všechny ostatní... ono se to dá odehrát i za 8 lidí... tak budem poslední, no a co...