forum:
forum
24. února 2011 v 12:40
bernie
Limbas nemůže vašek s otazníkem
24. února 2011 v 12:20
bernie
zapoměl jsem na Michala Gacha ještě ojoj
24. února 2011 v 11:50
poky8
Tak Ruza bohuzel, je do 7 v praci...
24. února 2011 v 10:17
mega
ahoj .. debata tu šla dost zmateně a číslo co bylo volné byla 12 ka..
Takže pokud mohu prosit dres (sadu pokud mate modre a bíle) číslo 12 velikost prosím větší. (myslím že jsem cca jak Bernie a mam rad volnější. Jmeno jak si píšete, takže buď MEGA nebo PATRICK
24. února 2011 v 09:08
jura
berni já se stejně asi přijedu.
24. února 2011 v 08:41
bernie
adam
růža, hlavson, skejťa, víťa, bernie, papu
poky, tomas, pinďa - žalda , crhy, pepee - venca, gom, limbas
náhradníkům budu volat pokud někdo vypadne, nevím nic o Skaličákovi
24. února 2011 v 05:55
paja
Zdravím z prčic. K těm dresům bohužel jsme se nějak nedomluvili a ja nedostal jméno, velikost a číslo, abych to dopsal, ale do nové sezóny je čas, možná uděláme na příští rok i tu retrosadu, když se seženou sponzoři, ale štulpny by se měli udělat 100%
23. února 2011 v 15:52
Secu
Ja bych ti to strasne rad dal ted ale bohuzel ted na to nemam. Hned po vyplate to mas u sebe!
23. února 2011 v 15:25
bernie
secu myslím Vás všechny tři. Vencu, Tebe a Skaličáka. Představ si, že něco objednáš z netu, co přijde třeba po šesti sedmi týdnech.
Taky to nenecháš ležet na poště. Navíc se o tom pořád mluvilo a věděl jsi že je to stále živé a dělá se na tom. To je jedno, já vyřídím a je klid.
23. února 2011 v 14:59
security
bernie jestli myslíš méně zodpovědným mě, tak promiň ale ty dresy se řešili už od listopadu, co se mě poprvé paja zeptal jaký chcu. Tak sem čekal že to bude v tom listopadu prosincu hotový a zaplatím to hned, jenže to nějak vyšumělo a teď najednou jsou hotový a já si ty peníze prostě z prstu nevycucám, když sem musel platit něco jinýho co sem věděl dopředu.
23. února 2011 v 14:51
bernie
Mega - tvoje dresy zřejmě někdo nezadal do výroby, nevím jaká byla komunikace, celé jsem to moc nesledoval. Já jsem k tomu přišel jak slepec.... Pája odjel někam do prčic, Baci zavolal že jsou dresy a ještě jsem musím ze svýho doplatit 3 tisíce.
Takže v kase je aktuálně NULA! Protože někteří méně zodpovědní si... no jsou mezi námi prostě.
K tobě osobně, pokud budeš chodit, nevidím problém Tě příští sezonu dopsat na soupisku, hru tělem máš dobrou a ostatní se dohoní do začátku sezony. Takže dresy Ti určo doděláme, popřípadě zkusím ještě 2ks dovyrobit co nejdřív.
Jaké chceš jméno a číslo ?
Díky za nabídku, ale nějak to nakonec sklepu.
23. února 2011 v 14:10
mega
A co Já??? Nemam dres???
když jsme u toho.. pane Be
jak to vidiš na příští rok s mojou maličkostí? Vím že za 5 ledů na kterých jsem po dvou letech byl, se toho moc vysledovat nedá, ale nekriticky musím napsat že už na tom taky nejsem uplně katastrofalně s tim bruslením a když začnu hned na začátku sezony (potažmo se nepřestane) tak si myslím že půjdu trochu nahoru ještě... Ptám se protože jste dobrá parta a rád bych s Váma hrál,( ale Jeden led tydně je málo), nebo eši mam zhanět nějaké jine mančaft na zápasy. (nemam problém pokud myslíš že na to s Vámi nemam) a budu rád aspoň za ty neděle s Vámi...
Jo a pokud by bylo třeba přechodně nějak zadotovat než se vyberou peníze tak klidně můžu nějaké prostředky půjčit
23. února 2011 v 13:20
security
bernie už víš jak zítra se sestavou?
23. února 2011 v 12:44
poky8
23. února 2011 v 11:07
bernie
já v poho, dokonce sem tím vypocením zahnal nějakýho bacila. bylo to gut, martinka nás protáhla ;)
23. února 2011 v 10:41
poky8
*čtvrtek
23. února 2011 v 10:29
poky8
Já taky v pohodě, nic mě nebolí, ale nohy mám trochu unavený. Ve středu budem jak rakety;)
23. února 2011 v 08:37
jura
zdarec, po včerejšku nohy v poho, ale bolí mě trochu zadek..
23. února 2011 v 07:17
bernie
Secu ok, v tom případě ale budeš platit plnou cenu 1.600,- , chtěl jsem Ti tu stovku odpustit a doplatit to z kasy.
22. února 2011 v 21:31
security
LZ by mohl
Fakt teď nemám, 1500 dávám jen za blbý přihlášky a po horách mě nic navíc nezbylo. Výplatu budu mít 9. března.